deski mięs pieczonych
- boczek pieczony
- boczek faszerowany
- karkówka
- schab w ziołach
- kiełbasa pieczona
- kiełbasa wiejska
- salceson
- dodatki do mięs: chrzan i ćwikła
- pasztet w cieście francuskim
- szynka podkomorzego ( wędzona z nogą )
- łosoś z cytryną
- tatar
- ryba po grecku
sosy na zimno do mięs pieczonych
- chrzan
- musztarda
- ketchup
- cumberland
- cytrynowy
- żurawina
- sos meksykański
- sos tatarski
- tzatzyki
- dresing
- sos 1000 wysp
- pomidorowy pikantny
przekąski z jaj
- jaja w majonezie
- jaja faszerowane
- pieczarkami
- szynką
- pastą rybną
- pastą koperkową
- twarożkami smakowymi
- pastą chrzanową
- pastą z sera żółtego
- pastą z łososia
Wędliny
|
|