menu - przekąski

 

 


Mięsa pieczone

deski mięs pieczonych

  • boczek pieczony
  • boczek faszerowany
  • karkówka
  • schab w ziołach
  • kiełbasa pieczona
  • kiełbasa wiejska
  • salceson
  • dodatki do mięs: chrzan i ćwikła
  • pasztet w cieście francuskim
  • szynka podkomorzego ( wędzona z nogą )
  • łosoś z cytryną
  • tatar
  • ryba po grecku

sosy na zimno do mięs pieczonych

  • chrzan
  • musztarda
  • ketchup
  • cumberland
  • cytrynowy
  • żurawina
  • sos meksykański
  • sos tatarski
  • tzatzyki
  • dresing
  • sos 1000 wysp
  • pomidorowy pikantny


przekąski z jaj

  • jaja w majonezie
  • jaja faszerowane
    • pieczarkami
    • szynką
    • pastą rybną
    • pastą koperkową
    • twarożkami smakowymi
    • pastą chrzanową
    • pastą z sera żółtego
    • pastą z łososia


Wędliny

 

 

 

 

rodart usługi cateringowe
rodart usługi cateringowe

rodart okolicznosciowekosze.plrodart owocewbiurze24.pl